Heb jij PMS klachten?

De symptomen van Pre-menstrueel Syndroom

Voel jij je menstruatie elke maand duidelijk aankomen? Heb je buikpijn, rugpijn of hoofdpijn voordat je menstruatie doorkomt? Of voel je je rond die tijd sneller geïrriteerd en boos, angstig of onzeker? Merk je dat je dan eerder vermoeid bent of huilerig? Heb je pijnlijke gezwollen borsten of zelfs hartkloppingen of heb je veel trek in zoetigheid?  Dit zijn allemaal symptomen die bij een premenstrueel syndroom (PMS) kunnen horen.
PMS-klachten kunnen zeer heftig zijn en kunnen hierdoor je levenskwaliteit elke maand verminderen.

Het hormoonstelsel uit balans.

Al deze symptomen kunnen een teken zijn -volgens de Chinese geneeskunde dat het hormoonstelsel niet optimaal functioneert. De behandeling van menstruatieklachten met acupunctuur geeft in veel situaties vermindering van de klachten of de klachten verdwijnen helemaal.

Er is iets aan te doen!

Wil jij meer weten of een afspraak maken?
Bel mij dan en klik op de onderstaande link.

Maak een afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s