Cosmetische acupunctuur

Uiterlijke tekenen van ouderdom of vermoeidheid tegengaan? Op een pure, natuurlijke en veilige manier? Kies voor cosmetische acupunctuur.

Cosmetische Acupunctuur is een pure, niet-operatieve en uiterst veilige behandeling. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Botox-behandeling, waarbij het spierverlammende gif botulinetoxine ingespoten wordt. De verlammende werking van dit gif gaat spierspasmen tegen en verdoezeld dus hooguit de ouderdom van de huid op een onnatuurlijke manier.

Puur en natuurlijk

Cosmetische acupunctuur daarentegen is gebaseerd op de pure, natuurlijke principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hierbij worden hele dunne naaldjes in het gelaat aangebracht. Ook in de fijne lijntjes bij en tussen de ogen worden piepkleine naaldjes gezet. Deze oppervlaktebehandeling verhoogt de lokale circulatie naar het gezicht en stimuleert ook de collageenproduktie. Het zorgt ervoor dat lijntjes vanzelf opvullen en het gezicht een gezonde huidskleur krijgt.

Veilige behandeling

Het is een veilige manier die de Qi (energie) en bloedtoevoer naar de huid toe stimuleert. Het verhoogt de tonus van de aangezichtsspieren waardoor de spankracht van de huid verbetert. Cosmetische acupunctuur verhoogt ook de productie van collageen, minimaliseert de aangezichtslijnen en remt het verouderingsproces.

Populair

Steeds meer mensen kiezen voor cosmetische acupunctuur in plaats van Botox of chirurgie. Angelina Jolie, Madonna en Gwyneth Paltrow gingen je bijvoorbeeld voor.

De complete behandeling:

  • 10 behandelingen van circa 1 uur gedurende 8 weken
  • Resultaten zijn zichtbaar na 6 à 7 behandelingen
  • Voor goed onderhoud wordt een behandeling van 1 x per 8 weken aanbevolen

 

Ben je nieuwsgierig naar cosmetische acupunctuur?

Maak een afspraak