Klant aan het woord: ‘Behandelingen met liefde, geduld en vakkundigheid’

De reactie van een gezin dat kiest voor Puur Acupunctuur:

‘Tobben met een kleintje dat doorlopend verkouden is, met een flinke hoest en een gemene oorontsteking. Een man met trillende handen. Zelf hitteaanvallen, hartkloppingen en onrustig, niet lekker in je vel. Zomaar wat vervelende klachten die het dagelijks leven onaangenaam kunnen maken.’

Het beste voor haar klant

‘Ik leerde Talitha kennen op het schoolplein een jaar of 9 geleden. We raakten aan de praat over de klachten van mijn kleine man. Al snel ben ik bij haar langs gegaan. Met zeer veel liefde, geduld en vakkundigheid heeft zij hem behandeld. Al snel werd er een apparaat voor elektro-acupunctuur aangeschaft zodat er zelfs behandeld kon worden zonder naalden. Het is typerend voor Talitha: voor haar klanten doet ze alles en zoekt ze altijd naar het beste. De klachten van mijn zoontje namen af.’

Vakkundig

‘Mijn man en ik gingen in de jaren erna ook regelmatig langs met onze klachten. Met succes. We hebben Talitha leren kennen als een vakkundige vrouw die de volle aandacht voor haar klanten heeft en er alles aan doet om de juiste behandeling te geven.’

‘De volle aandacht voor haar klanten.’

Met welke klachten kan ik jou helpen?

Maak een afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s