Klant aan het woord: ‘Een blijere baby dankzij acupuntuur!’

Een moeder over de positieve ervaringen van haar baby met acupunctuur:

‘Mijn pasgeboren zoontje had verborgen reflux en huilde daardoor heel erg veel. In het ziekenhuis konden ze niet veel doen. Dus ben ik verder gaan zoeken. Zo kwam ik bij Talitha van Puur Acupunctuur terecht. Zij nam mijn baby over. Ze luisterde aandachtig naar mijn verhaal, observeerde mij en mijn baby, voelde zijn pols en stelde vast dat naast de reflux ook stress uit de zwangerschap meespeelde.’

De behandeling

Talitha prikte in dat kleine lijfje van mijn baby. Hij liet dat niet alleen toe, hij werd ook direct rustiger! Deze behandeling heeft ze een aantal keren herhaald tot we merkten dat de klachten verdwenen waren. Het huilen was echt gestopt en mijn baby was veel blijer. Talitha is een professionele behandelaar die niet alleen oog heeft voor de klacht, maar ook voor de mens. Door haar warme persoonlijkheid werd de behandeling van mijn baby een fijne ervaring!

‘Ze prikte in dat kleine lijfje. Hij liet dat niet alleen toe, maar werd ook rustiger!’

Lees meer informatie over de behandeling van jou en je baby tijdens je zwangerschap of na de bevalling.

Ik behandel ook graag de klachten van jouw baby?

Maak een afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s