Klant aan het woord: ‘Ik kan mijn dagelijkse leven met Fybromyalgie aan.’

De reactie van een klant met Fybromyalgie:

‘Talitha is een professional met een prettige persoonlijkheid. Ze luistert naar je, maar observeert en voelt ook. Op basis van haar eigen waarnemingen en je verhaal weet ze welke punten ze moet prikken. Ze legt ook precies uit wat welk punt voor je doet.
Ik kom al 8 jaar bij haar en het helpt mij elke keer weer. Ik merk écht verschil als ik geweest ben. Haar behandelingen helpen mij om mijn dagelijkse leven aan te kunnen met mijn Fybromyalgie. Niet twijfelen, maar gaan! Topacupuncturiste!’

‘Ik kom al 8 jaar bij haar. Niet twijfelen, maar gaan!’

Heb je Fybromyalgie? Wil je je klachten verminderen?

Maak een afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s