Wat zijn jouw klachten?

Jij, jouw klacht(en) en jouw welbevinden staan centraal vanaf onze allereerste afspraak. Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt met de meest uiteenlopende klachten bij mij terecht. Na een persoonlijke kennismaking en een gesprek over jouw klacht(en) doe ik een uitgebreide intake (anamnese). Vervolgens bepalen we in overleg welke behandeling we starten.

Naast acupunctuur behoren – afhankelijk van jouw klacht(en) – onder meer cupping en moxa-therapie tot de mogelijkheden. Ook voor een behandeling voor of na jouw zwangerschap kun je bij mij terecht en help ik ook jouw baby, peuter of kleuter of opgroeiende kind graag. Daarnaast behoort ook cosmetische acupunctuur tot de mogelijkheden.

Loop niet langer door met jouw klacht. Kom gerust langs voor meer informatie en advies.

Ontdek de pure kracht van acupunctuur.

Maak een afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s