Acupunctuur helpt bij het volhouden van je goede voornemens.

Heb jij goede voornemens zoals stoppen met roken, afvallen, minder stress of minder frustraties? Lukt het niet of heb je moeite om dat zelf voor elkaar te krijgen? Acupunctuur kan je hierbij ondersteunen!

Stel realistische doelen

Het belangrijkste is dat je realistische doelen stelt binnen jouw mogelijk-heden. Wil je 30 kilo afvallen in een half jaar tijd? Niet doen! Grote kans dat je na die tijd weer snel aankomt. Doordat je een eetpatroon aanhoudt wat meestal mager en koud is verzwak je je lichaam en gaat afvallen moeilijker. Acupunctuur in combinatie met een goed voedingsadvies zorgt dat je de voeding krijgt die bij jou past en je energie in balans brengt. Je spijs-vertering zal beter zijn werk doen en het afvallen wordt eenvoudiger.

Wil je stoppen met roken? Vraag jezelf af waarom je rookt, is het bijvoorbeeld om beter met stress om te gaan? Dan is het zaak dat je eerst de oorzaak aanpakt, namelijk de stress. Daarna kun je gaan stoppen met roken. Dit betekent voor de één rustig afbouwen en voor de ander in 1 keer stoppen. Wij kijken samen wat voor jou het beste werkt.
Wil je meer weten hoe ik je kan helpen?

Maak een afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s